Válassza ki országát vagy régióját.

Otthon
hírek
HV DC szárazföldi, légi és tengeri úton

HV DC szárazföldi, légi és tengeri úton

2020-11-19

A 3kW-os nagyfeszültségű (HV) DC tápegységek 90–264Vac bemenetet kínálnak, és választhatnak szabályozott, egyszeres kimeneteket (150, 200, 250, 300 és 400 Vdc). Kiegészítő kimenet választható + 5V / 0,5A vagy + 9V / 0,3A között.

Az AC-DC átalakítókat teljesen zárt házakban szállítják, beépített ventilátorokkal a hűtéshez és csak 28 mm x 170 mm x 64 mm méretűek, korlátozott helyigényű alkalmazásokhoz.

A sorozat modelljei beépített redundanciával rendelkeznek, és a környezeti üzemi hőmérséklet-tartomány 20 és + 60 ° C között van. Vannak én is2C és RS485 kommunikációs interfészek, analóg vezérlés és programozható kimenet / áram (0 és 105% között). A kimeneti feszültség és az áramhatár korlátozható egy házra szerelt potenciométerrel, 0 - 5 V vezérlőfeszültséggel vagy az I-n keresztül2C programozás. Az I2A C parancsok felhasználhatók a tápegység valós idejű lekérdezésére és programozására is. Az AC-DC átalakítók beépített aktív PFC-vel és beépített Oring-diódával is rendelkeznek.


Az értékek, például a kimeneti feszültség, az áram és a belső hőmérséklet valós idejű leolvasása, valamint a ventilátor meghibásodása, a túlfeszültség és a magas hőmérsékleti riasztások monitorozása képesek arra, hogy a tápegységek élő visszajelző rendszerekhez legyenek alkalmasak orvosi, magas hőmérsékleten. rel és egyéb alkalmazások, ahol a megbízhatóság kritikus, de a hely korlátozott - tanácsolja a vállalat. A tápegységek a tenger alatti elektromos vezetékek, a lekötött drónok és az orvosi képalkotás mellett a jármű akkumulátorainak töltésére, a gyár automatizálására, valamint a helyszínen kívüli tesztelésre és mérésre is alkalmasak.

A megbízható tápegységek az EN / UL62368-1 szabvány szerint tanúsítottak az A / V információs, kommunikációs és technológiai berendezések biztonsága, valamint az EN55032 szabvány szerint az EMC számára.

Az AEK 3000 HV sorozat összes modelljére három év garancia vonatkozik.

Forró információk

2: 1 MIPI kapcsoló 2x adat + 1x óra D-PHY vagy 2x C-PHY számára
A PI3WVR628 névre keresztelt, hatcsatornás egypólusú, dupla dobású (SPDT) kapcsoló, amely ké...
Megalakul a RAF Űrparancsnokság, amely Skóciában indul
A miniszterelnök bejelentette, hogy a következő 4 évben 24,1 milliárd font költekezik a nemzet...
HV DC szárazföldi, légi és tengeri úton
A 3kW-os nagyfeszültségű (HV) DC tápegységek 90–264Vac bemenetet kínálnak, és választhatna...
Az AAC Clyde Space UK 10 glasgowi építésű xSPANCION műholdra ír alá szerződést
A kis műholdakat egy új, hároméves, xSPANCION nevű projekt részeként építik meg. A cél egy...
Egyesült Királyság gyártmánya: 60A 8,5 mm-es csatlakozó
„Ez azt jelenti, hogy az olyan alkalmazások, mint az akkumulátor töltése, anélkül is megcélo...