Válassza ki országát vagy régióját.

Otthon
Rólunk

Rólunk

Micro-Semiconductor.com

Az Micro-Semiconductor.com egy globális beszerzési szervezet, amely professzionális, hatékony beszerzési megoldásokat kínál világszerte a legnagyobb gyártóknak és szerződéses gyártóknak. Szakterületünk a nehezen megtalálható, elavult, élettartam végi, kiosztott és hosszú átfutási idővel rendelkező eszközök felkutatása.

Vállalati profil

2003 óta mindig következetesek vagyunk, elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsük ügyfeleinket abban, hogy gyorsan és pontosan megtalálják a nehezen megtalálható, elavult, az élettartam végét, a kiosztott és hosszú átfutási időt, és hiteles új és eredeti elektronikai alkatrészeket szerezhetnek versenyképes áron.

Alaposan megértjük, hogy az elavult elektronikai alkatrészek beszerzése nehézségekbe ütközik. A vásárlóknak mindig a beszerzési idejük akár 60% -át is el kell töltenie, ami kétszerese a hagyományos alkatrészek megtalálásának. E kihívás alapján az Micro-Semiconductor.com következetesen optimalizálja raktárkészletünket és a globális beszállítói hálózatot az Ön beszerzési ciklusainak csökkentése, a tranzakciós költségek csökkentése és a minőségi elektronikai alkatrészek versenyképes áron történő biztosítása érdekében.

Ma raktárunk raktárkészlete meghaladja az 1.000.000 SKU-t, külön megtakarítva és fenntartva egy ESD által védett létesítményben - Hongkongban, Szingapúrban és az Egyesült Államokban. Ezért, amikor a vállalatok nem tudják teljesíteni követelményeiket a szokásos franchise csatornákon keresztül, az Micro-Semiconductor.com-hoz fordulnak azonnali megoldásokért.

Ügyfélközpontú online szupermarketként folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásainkat, humanizált platformot hozva létre az ügyfelek számára (a kategóriában a legjobb keresési és e-beszerzési motoroktól kezdve, a bőséges és naprakész termékinformációktól a 24/7 szolgáltatásig). , ahol a vásárlók azonnali hozzáférést kaphatnak a szállításra kész biztonsági készlethez, és néhány gyors kattintással egyszerűen elvégezhetik a beszerzéseket, ahelyett, hogy kétségbeesetten hívnák az egész világ forrásait alkatrészekre. Ugyanakkor széles körű hozzáadott értékű szolgáltatásokat kínálunk, hogy jobban kiszolgálhassuk vállalatát. Akár szalagra, tekercselésre, alkatrész-programozásra vagy szerződéses gyártásra van szüksége, mindezt meg tudjuk csinálni. Minden hozzáadottérték-szolgáltatásunk az egyik ESD-kompatibilis raktárunkban zajlik, és magasan képzett (az SMTA és az IPC szervezete) és tapasztalt technikusok végzik.

Ugyanakkor az Micro-Semiconductor.com elkötelezi magát az ügyfelekkel való együttműködés mellett, az optimális, költséghatékony, alternatív megoldások és szolgáltatások biztosítása érdekében, amelyekre az ügyfélnek szüksége van. Átfogó kockázatelemzést kínál az OEM számára az ellátási lánc optimalizálásában, figyelembe véve a jövőbeni üzleti célokat és célkitűzések. alternatív szolgáltatásokra és kockázatelemzési szolgáltatásokra van szükségük

A jövőben továbbra is globálisan fogunk növekedni, és a készleten lévő elektronikai alkatrészek lehető legszélesebb választékának biztosítására fogunk összpontosítani, elkötelezettségünk révén teljesítjük folyamataink, szolgáltatásaink, termékeink és embereink folyamatos fejlesztését, ragaszkodva az innováció által vezérelt üzleti filozófiánkhoz , örömteli és meghökkentő ügyfelek kiváló ügyfélszolgálatunkkal, a rendelések pontosságával és a pontos szállítással.

Miért vásárol nálunk?

Takarítson meg időt és pénzt.
Több mint 1.000.000 cikkszám raktáron azonnali szállításra. Több mint 6 millió elérhető sorral elektronikus alkatrészek Micro-Semiconductor.com. Hatékony online beszerzési környezetünk alacsonyabb tranzakciós költségeket biztosít.
ÁRAJÁNLAT

Amit eladunk

Előnyös márka: Xilinx, Altera, Microsemi, Microchip, Lattice, Texas Instruments, STMicroelectronics, Infineon, NXP, Maxim Integrated, Cypress, Fairchild, ON Semiconductor, Zilog, Intel, Honeywell, Panasonic, Broadcom, Omron, Sharp, KEMET, AVX, TE Connectivity és még sok más ..

Lépjen kapcsolatba velünk

Micro-Semiconductor.com