Válassza ki országát vagy régióját.

Otthon
Szállítás

szállítási szabályzat

Szállítási módszerek

Az Micro-Semiconductor.com különféle szállítási módokat kínál: segíthetünk a csomag kézbesítésének megszervezésében Fedexen, DHL-en, UPS-en, TNT-n, EMS-en vagy más módon, ha úgy tetszik, választhatja saját logisztikai szolgáltatását, ha együttműködött valamilyen konkrét szállítással vállalat. A szállítási módot is elfogadjuk, ahogyan azt az ügyfél kérte.


Szállítási költség:


Szállítási idő és úti célok

A szállításról 1-2 napon belül gondoskodunk, miután az összes termék megérkezett a raktárunkba.
A vámok, adók és egyéb díjak a címzett felelőssége, mivel díjaink csak a csomagszállítási díjat fedezik. A lehetséges költségek becsléséhez kérjük, forduljon az Ön országának vámhivatalához.

Itt található a menetrend a raktárunkból az Ön rendeltetési helyére.

Ázsia Észak Amerika Európa Közel-Kelet Dél Amerika Afrika
DHL 2-4 nap 3-4 nap 3-5 nap 3-6 nap 3-5 nap 4-6 nap
FedEx IP 2-4 nap 3-4 nap 4-5 nap 3-6 nap 4-6 nap 4-6 nap


* a szállítási és szállítási időket munkanapokban számolják hétfőtől péntekig. Nagyobb ünnepek, például karácsony esetén kérjük, hagyjon külön szállítási időt. E különleges alkalmakkor emlékeztetni fogjuk a lehetséges késésekre.
A politika miatt a következő országokat NEM szállíthatjuk: Afganisztán, a Közép-afrikai Köztársaság, az Elefántcsontparti Köztársaság, a Kongói Demokratikus Köztársaság, a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság, az Eritreai Közösség, a Libanoni Köztársaság, Libériai Köztársaság, a Szomáliai Demokratikus Köztársaság, a Szudáni Köztársaság.
A szállítással kapcsolatos további információkért kérjük, lépjen kapcsolatba velünk a következő címen: info@Micro-Semiconductors.hk