Válassza ki országát vagy régióját.

Otthon
Minőség

Minőség

Alaposan megvizsgáljuk a beszállítói hitelképességet, hogy a minőséget a kezdetektől fogva ellenőrizzük. Saját QC csapatunk van, figyelemmel kísérhetjük és ellenőrizhetjük a minőséget az egész folyamat során, ideértve a bejövőt, a tárolást és a szállítást. A szállítás előtti összes alkatrészt átadjuk a minőség-ellenőrzési osztályunknak, 1 év garanciát vállalunk minden általunk kínált alkatrészre.

Tesztelésünk a következőket tartalmazza:

Szemrevételezés

Sztereoszkópikus mikroszkóp használata, a komponensek megjelenése 360 ​​° -os körös megfigyeléshez. A megfigyelési állapot középpontjában a termékek csomagolása áll; chip típusa, dátuma, köteg; nyomtatás és csomagolás állapota; csap elrendezés, koplanáris a tok borításával és így tovább.
A szemrevételezéssel gyorsan megérthető az eredeti márkagyártók külső követelményeinek, az antisztatikus és nedvességtartalmú követelményeknek való megfelelés követelménye, akár használt, akár felújított.

Funkciók tesztelése

Az összes tesztelt funkció és paraméter, amelyet teljes működésű tesztnek nevezünk, az eredeti specifikációk, az alkalmazási megjegyzések vagy az ügyfélalkalmazás helye szerint, a tesztelt eszközök teljes funkcionalitása, beleértve a teszt DC paramétereit, de nem tartalmazza az AC paraméter tulajdonságát a nem ömlesztett vizsgálat elemzési és ellenőrzési része a paraméterek határértékei.

X-Ray

Röntgenvizsgálat, az alkatrészek bejárása a 360 ° -os körkörös megfigyelésen belül, a tesztelés alatt álló alkatrészek belső szerkezetének és a csomagkapcsolat állapotának meghatározásához láthatja, hogy a tesztelt minták nagy száma megegyezik, vagy keverék (Vegyes) a problémák felmerülnek; ezenkívül a specifikációkkal (adatlap) vannak egymással, mint hogy megértsék a tesztelt minta helyességét. A tesztcsomag csatlakozási állapota, a chipek és a csomagok közötti kapcsolat normális megismerése, a kulcs és a nyitott vezeték rövidzárlatának kizárása.

Forraszthatóság tesztelése

Ez nem hamis kimutatási módszer, mivel az oxidáció természetes úton megy végbe; ez azonban a funkcionalitás szempontjából jelentős kérdés, és különösen elterjedt a forró, párás éghajlaton, például Délkelet-Ázsiában és Észak-Amerika déli államaiban. A J-STD-002 együttes szabvány meghatározza a vizsgálati módszereket, és elfogadja / elutasítja a furatokkal, felületre szereléssel és BGA eszközökkel kapcsolatos kritériumokat. A nem BGA felületre szerelhető eszközök esetében a dip-and-look alkalmazást alkalmazzák, és a BGA eszközök „kerámialemez-tesztjét” nemrég beépítették szolgáltatásainkba. A forraszthatóság teszteléséhez olyan eszközöket ajánlunk, amelyeket nem megfelelő csomagolásban, elfogadható csomagolásban szállítanak, de egy évnél idősebbek vagy szennyeződést mutatnak a csapokon.

Decapsulation for Die Verification

Romboló teszt, amely eltávolítja az alkatrész szigetelőanyagát a szerszám feltárásához. Ezután a szerszámot elemzik jelölések és architektúra alapján, hogy meghatározzák az eszköz nyomon követhetőségét és hitelességét. Akár 1000x-es nagyítási teljesítményre van szükség a szúrójelek és a felületi anomáliák azonosításához.