Válassza ki országát vagy régióját.

Otthon
Számlakivonat

Számlakivonat

Számlainformációk:


Tisztelt összes felhasználó! Micro-Semiconductor.com vásárlása után megkapja hivatalos kereskedelmi számlánkat, kérjük, olvassa el figyelmesen az alábbi utasítást.

1, A kiállított számla utasításai

A számlát Micro-Semiconductor.com-tól fogják kiállítani. A számla összege a ténylegesen befizetett összeg függvénye.
Az Micro-Semiconductor.com kétféle számlát nyújt, az áfa-számlát (nem levonható) és az áfa-speciális számlát (levonható).
A működési hatékonyság javítása és a visszaküldési hatás elkerülése érdekében a számlát 5 munkanapon belül kiállítjuk, miután a felhasználók árukat kaptak.
Kérjük, adja meg a helyes címet, a kapcsolattartót és a telefonszámot a számlák pontos kézbesítésének biztosítása érdekében. Ha nem tölti ki ezeket az információkat, az Micro-Semiconductor.com a szállított áruk címére küldi a számlát, hogy időben kapcsolatba léphessünk Önnel.

2, ÁFA számla

Az Micro-Semiconductor.com általában HÉA-számlát állít ki azoknak a felhasználóknak, akik nem általános adózók.
Kérjük, írja be a vállalat megfelelő nevét és az adózási információkat a számlába.

3, áfa külön számla

Ha "ÁFA külön számlát" kell kiállítania, kérjük, lépjen kapcsolatba könyvelésünkkel, különben az Micro-Semiconductor.com rendszere HÉA számlát állít ki.
Kérjük, töltse ki és gondosan ellenőrizze a számla összes adatait, az Micro-Semiconductor.com nem vállal felelősséget hibájáért.
Az áfa külön számlát kifejezetten küldjük el, miután megerősítette a szállítást.
Kérjük, töltse ki a vállalat nevét, címét, telefonszámát, adószámát, banknevét és számláját, Számla küldési címét, hogy a felhasználók normálisan használhassák az áfa-külön számlát, de az összes kitöltött információnak meg kell egyeznie az adófizetéssel.
A cégnévnek az ipari és kereskedelmi bejegyzés nevének kell lennie.
A cég címének és a számla telefonszámának meg kell egyeznie a vállalat adataival.
Az adószám a bejegyzett szám <>, Általában 15 szám, kérjük, gondosan ellenőrizze és írja be.
A bank nevét és a számlaszámot meg kell írni, mindkettő esetében.

4, Bejelentések

Ha a felhasználók hibás információkat írnak az áfa-külön számlához, akkor az Micro-Semiconductor.com automatikusan és visszaküldés nélkül állítja ki az áfás számlát.
Az Micro-Semiconductor.com nem fogadja el az áfa külön számla újbóli kiadásának kérelmét, ha már a felhasználói adatok alapján állítottunk ki számlát.

5, barátságos emlékeztető

Ha kétségei vannak a kiállított számlával kapcsolatban, kérjük, forduljon az Micro-Semiconductor.com pénzügyi osztályához.
Ha az áru beszerzése után 30 napon belül nem kap számlát, forduljon az Micro-Semiconductor.com ügyfélszolgálatához. Másodszor nem állítunk ki számlát, ha 90 napon belül (a megrendelés dátuma óta) nem tud felvenni velünk a kapcsolatot.
A számlán szereplő termék neve Elektronikus alkatrészek lesz, a cikkszám valós megrendelésként íródik, egyéb külön kérés nincs.

6, Számla visszaküldés

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ha megtudja, hogy a számlázási adatok helytelenek a megrendelés során, az Micro-Semiconductor.com helyettesíti és elküldi a megfelelőeket.
Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, ha módosítani szeretné a számla adatait, a pénzügyi osztályunk megerősítését követően az Ön javított számlát küldjük a megadott címre.
Az ügyfélszolgálat jóváhagyása nélkül pénzügyi osztályunk nem fogadja el a telefonon, faxon, e-mailen keresztül kiadott számla iránti kérelmet.