Válassza ki országát vagy régióját.

Otthon
Vonalkártya
NMB Technologies Corp.
NMB Technologies Corp.

NMB Technologies Corp.

NMB Technologies Corp., NMB Technologies Corporation
Ajánlatkérő űrlap
Osztályozás
12
Termékek
2,703
Növekedés
18

leírás

- Az NMB Technologies Corp. székhelye Novi, Michigan, az NMB Technologies Corporation 1968 szeptemberében alakult anyavállalata, a Minebea Co., Ltd. értékesítési és marketing karjaként.
Kezdettől fogva az NMB hitt abban, hogy szoros partnerséget alakít ki ügyfeleinkkel. Ez a vevőink iránti elkötelezettségünket a helyi alkalmazások mérnökeinek, a hozzáértő közvetlen értékesítésnek és a világszínvonalú forgalmazóknak és a helyi termékeiknek és a minőségi termékeinket ismerő helyi képviselőknek való elérhetővé tétel révén teszik elérhetővé.
A Minebea Group of Companies részeként az NMB Technologies Corporation globális gyártási erőművet vezet ügyfeleink kezébe. Kelet-Thaiföldön, Kambodzsában, Kínában, Szingapúrban, Japánban, Európában és Észak-Amerikában, valamint több mint 60 000 embert foglalkoztató K + F és gyártó létesítményekkel az NMB / Minebea Group of Companies továbbra is vezető szerepet tölt be az elektro- mechanikai alkatrészek.
Az NMB-nál az ügyfeleink iránti elkötelezettségünk arra kényszerít bennünket, hogy megvédjük az ellátási láncot, növeljük a költséghatékonyságot és tartsuk a minőséget a legmagasabb színvonalon. Elsődleges elemünk továbbra is az emberek minőségének, szolgáltatásaink minőségének és termékeink minőségének javítása.

Ipari hírek

TERMéKKATEGóRIA

kapcsolók
Toggle kapcsolók
Rocker kapcsolók
Nyomógomb kapcsolók
Tápegységek - Külső / Belső (Off-Board)
LED-illesztőprogramok
kiegészítők
Optoelektronika
LED világítás - COB, motorok, modulok
Motorok, mágnesszelepek, vezetõlapok / modulok
Stepper Motors
Motors - AC, DC
Ventilátorok, hőkezelés
Ventilátorok - Tartozékok - Ventilátorkábelek
Ventilátorok - ujjvédők, szűrők & amp; ujj
DC ventilátorok
AC ventilátorok