Válassza ki országát vagy régióját.

Otthon
Legújabb termékek
Wi-Fi vezeték nélküli környezetfigyelés

Wi-Fi vezeték nélküli környezetfigyelés

2020-10-02
RLE Technologies

Wi-Fi vezeték nélküli környezetfigyelés

Az RLE WiNG és Wi-Fi vezeték nélküli érzékelői a kritikus helyeken figyelik a körülményeket

Az RLE WiNG vezeték nélküli és Wi-Fi érzékelői voltak a vállalat legnagyobb eladói 2020 második negyedévében. A misszió szempontjából kritikus létesítmények világszerte a WiNG rugalmasságára, megbízhatóságára és egyszerű beállítására támaszkodnak kritikus eszközeik védelmében. A WIFI-TH hőmérsékleti és páratartalmi adatokat szolgáltat a meglévő Wi-Fi hálózatokon keresztül, és támogatja a WPA és WPA2-PSK titkosítást. Noha a WiNG-MGR önálló lehet a riasztások értesítésére és felkapására, a BACnet, a MODbus vagy az SNMP segítségével integrálható a vállalati DCIM-be vagy BMS-be.

A WiNG-MGR 900 MHz-es és 868 MHz-es RF érzékelőkkel és adókkal rendelkezik az olyan körülmények figyelemmel kísérésére, mint a légnyomás-különbség, a légsebesség, a szivárgásérzékelés, az analóg érzékelő bemenet (0 VDC 5 V-raDC0 VDC 10 V-raDCés 4 mA - 20 mA), digitális bemenet, 10k2 termisztor és RDT bemenet 1000 Ω platina, hőmérséklet és páratartalom mellett. Az RLE vezeték nélküli vezeték nélküli vezeték nélküli hálózatának kivételes hatótávolsága és akár 12 éves akkumulátor-élettartama is segíti a környezetek folyamatos védelmét és láthatóságát az állandó vagy ideiglenes felügyeleti megoldásokhoz.

A WiNG wireless olyan területeken van telepítve, mint az adatközpontok, az egészségügy, az iskolák, az egyetemek, az ipari üzemek, a kereskedelmi épületek, a raktárak és a meleg / hideg / nedves / száraz / piszkos / tiszta tárolók. A WiNG-MGR (átjáró) és a WiNG-RXT (hatótávolság-kiterjesztő) több mint 1000 méteres látóhatáron keresztül képes adatokat továbbítani 900 MHz / 868 MHz-es rádiófrekvenciás átvitel segítségével. A WiNG-TH és más WiNG érzékelők / adók 600 méter távolságra kommunikálnak a WiNG-MGR vagy a WiNG-RXT-től, 98% -os csomagküldési sikerességgel 10-20 másodpercenként. A WIFI-TH programozása intervallumadatok szállítására 1 és 30 perc között van. 7 éves akkumulátor-üzemidő várható 5 perc átviteli időközönként, és hosszabb az akkumulátor-élettartam kevésbé kritikus helyeken, ahol a 10+ perces adatátvitel elfogadható.

A BAS és az IAQ optimalizálásához integrált adatokat igénylő IoT és Edge környezetek növelik a megbízható vezeték nélküli technológia iránti igényt. Az RLE Technologies Fort Collins, CO területén található, és büszke arra, hogy szinte az összes terméket az USA-ban gyártja.

Jellemzők
 • WiNG 900 MHz / 868 MHz RF akkumulátor élettartama akár 12 év
 • WIFI-TH akkumulátor élettartama akár 7 év, 5 perces időközönként
 • A WiNG távadók akár 600 láb beltéri közvetlen látótávolságot kommunikálnak
 • A WiNG-RXT akár 1000 láb közvetlen látótávolságot kommunikál a WiNG-MGR készülékkel
 • 98% -os csomagátviteli pontosság
 • Kompakt alapterület standard felszerelési lehetőségekkel
 • A WiNG-T és a WiNG-TH mágnest tartalmaz a gyors és egyszerű telepítéshez
 • A BACnet, a MODbus és az SNMP integrálása
 • Az IP-kompatibilis átjáró (WiNG-MGR) webes felhasználói felületén kezelt riasztások és trendek
 • Nincs szoftverlicenc
Alkalmazások
 • Hőmérséklet, páratartalom és harmatpont az adatközpontokban és az MDF / IDF telekommunikációs helyiségekben (WIFI-TH és WiNG-T / TH)
 • WIFI és WING hőmérséklet és páratartalom integráció a BAS teljesítmény optimalizálása, valamint az IAQ követelmények és a megfelelőségi jelentések lehetővé tétele érdekében
 • Szivárgásérzékelés kritikus környezetekben, beleértve az összes épületet (WiNG-LD)
 • Mérje meg a légnyomáskülönbséget az adatközpontokban, iskolákban, kereskedelmi épületekben és az egészségügyben az IAQ követelmények lehetővé tétele érdekében (WiNG-DAP)
 • Mérje meg a légsebességet általában emelt padló alatt (WiNG-AIR)
 • Mérje meg az ellenállást 10k2 termisztoros bemenetről a hűtőszekrény / fagyasztó monitorozásához, a hideg / meleg vízellátáshoz és a visszatérő hőmérséklethez csőheveder-érzékelővel, a BAS-be integrált csatornaszondákkal a rendszer optimalizálásához (WiNG-THRM)
 • Mérje meg az ellenállást 1000 Ω-os platina RTD-érzékelőtől a hűtőszekrény / fagyasztó felügyeletéhez, a hideg / meleg vízellátáshoz és a visszatérő hőmérséklethez csőheveder-érzékelővel, a BAS-optimalizálásba integrált csatornaszondákkal (WiNG-RTD)
 • Érintkezők bezárásának ellenőrzése és riasztások, például füstjelzők, hidrogén / metán gázérzékelő, ajtóérintkezők, mechanikus berendezések riasztásai és egyéb (WiNG-DI)
 • Csatlakoztasson egy kimenetet (0 VDC 5 V-raDC0 VDC 10 V-raDCvagy 4-20 mA) 3-tólrd parti szenzor és 10-20 másodpercenként továbbítja ezt az értéket (WiNG-ANLG)

Wi-Fi vezeték nélküli környezetfigyelés

KépGyártási számLeíráselérhető mennyiségRészletek megtekintése
WIFI TEMP AND HUMIDITY SENSORWIFI-THWIFI HŐMÉRSÉKLET ÉS PÁRASZTÁSÉRZÉKELŐ150 - Azonnal WIRELESS AIRFLOW SENSORWING-AIR10Vezeték nélküli légáramlás-érzékelő25 - Azonnal WIRELESS AIRFLOW SENSORWING-AIR3Vezeték nélküli légáramlás-érzékelő25 - Azonnal WIRELESS AIRFLOW SENSORWING-AIR4Vezeték nélküli légáramlás-érzékelő25 - Azonnal WING TRANSMITTER ANALOG INPUTWING-ANLGSZÁRNYADÓ ANALÓG BEMENET25 - Azonnal WIRELESS DIFF PRESSURE SENSORWING-DAPVEZETÉK NÉLKÜLI NYOMÁSÉRZÉKELŐ25 - Azonnal WING TRANSMITTER DIGITAL INPUTWING-DISZÁRNYADÓ DIGITÁLIS BEMENETE25 - Azonnal CONTROLLER FOR WING SENSORSWING-MGRVEZÉRLŐ SZÁRNYÉRZÉKELŐKHEZ25 - Azonnal RANGE EXTENDER FOR WING SENSORSWING-RXTVÁLASZTÓ KITÖLTŐ SZÁRNYÉRZÉKELŐKHEZ25 - Azonnal WIRELESS TEMPERATURE SENSORWING-TVEZETÉK NÉLKÜLI HŐMÉRSÉKLET-ÉRZÉKELŐ250 - Azonnali WIRELESS TEMP HUMIDITY SENSORWING-THVEZETÉK NÉLKÜLI HŐMÉRSÉKLET PÁRATARTALOM MÉRŐ250 - Azonnali