Válassza ki országát vagy régióját.

Otthon
Legújabb termékek
CH101 nagy hatótávolságú érzékelő

CH101 nagy hatótávolságú érzékelő

2020-10-02
TDK InvenSense

CH101 nagy hatótávolságú érzékelő

Az InvenSense ultra-kis teljesítményű, integrált MEMs ultrahangos repülési időtartam-érzékelője milliméteres pontossággal rendelkezik

Az InvenSense Chirp MEMS-alapú ultrahangos technológiája a repülés közbeni (ToF) hatótávolság-érzékelőt használja az ASIC energiatakarékos digitális jelfeldolgozóval (DSP), 3,5 mm x 3,5 mm-es csomagban. Az érzékelő különféle ultrahangos jelfeldolgozó funkciókat és algoritmusokat kezel, lehetővé téve az ügyfelek számára, hogy rugalmas ipari tervezési lehetőségeket kínáljanak a felhasználási esetek széles skálájához, ideértve a hatótávolságkeresést, a jelenlét és a közelség érzékelését, az objektum-észlelést és az elkerülést, valamint a helyzetkövetést .

A Chirp miniatűr CH101 ultrahangos ToF érzékelő termékével kiegészítve a CH201 pontos távolságmérést biztosít a célokig 5 m távolságig. Az ultrahangos mérések segítségével az érzékelő bármilyen fényviszonyban működik, a teljes napfénytől a teljes sötétségig, és milliméter pontosságú méréseket végez a cél színétől és optikai átlátszóságától függetlenül. Az érzékelő széles látómezője (FoV) testreszabható, és lehetővé teszi az FoV több objektumának egyidejű mérését.

CH101 nagy hatótávolságú érzékelő

KépGyártási számLeíráselérhető mennyiségRészletek megtekintése
LONG RANGE ULTRA-LOW POWER ULTRACH201-00ABRHOSSZÚ VÁLASZTÁSÚ ULTRA-LOW POWER ULTRA996 - Azonnali

Értékelő Testület

KépGyártási számLeíráselérhető mennyiségRészletek megtekintése
ULTRA-LOW POWER ULTRASONIC TIME-EV_MOD_CH201-00-01ULTRA-LOW POWER ULTRASONIC TIME-0
CHIRP CH-201 DEVELOPMENT BOARD,DK-CH201CHIRP CH-201 FEJLESZTÉSI TANÁCS,0