Válassza ki országát vagy régióját.

Otthon
Vonalkártya
Knowles Syfer
Knowles Syfer

Knowles Syfer

Knowles Syfer, Syfer
Ajánlatkérő űrlap
Osztályozás
6
Termékek
256,600
Növekedés
375

leírás

- A Knowles Syfer (korábban Syfer Technology Limited) az innovatív alkalmazások specifikus nagyfeszültségű, Hi-Q RF MLCC-k és thru-hole / SMT EMI elnyomó szűrők számára híres globális gyártó. Átfogó termékkínálatunk magában foglalja: Az MLCC-k közé tartozik az RF / Microwave / ultra-low ESR, a nagyfeszültség pedig 12 kVDC, 250 VAC minősítések, biztonsági tanúsítvánnyal rendelkező SMD-k, valamint helyigényes alkatrészek. A szabadalmaztatott StackiCap ™ egy egyedülálló kondenzátor szerelvény, amelyet nagykapacitás és magas feszültség elérésére terveztek.
A Syfer EMI szűrő felépítése SMD táplálással rendelkezik a 3A, a 20A és az X2Y® technológiát alkalmazó SMD C és Pi szűrőkre.
A széles Syfer AEC Q200 minősített család mind a felületi EMI-szűrőket, mind a nagyfeszültségű MLCC-ket a HEV és az EV autóipari piacra összpontosítja.
A világméretű gyártási műveletek közé tartozik egy teljesen új létesítmény Suzhouban, Kínában, amely korszerű berendezésekkel rendelkezik, hogy konzisztens, magas minőségű termékeket biztosítson globális piacaink növekvő igényeinek kielégítésére.

Ipari hírek

TERMéKKATEGóRIA

kondenzátorok
Kerámia kondenzátorok
Készletek
Kondenzátor készletek
Optoelektronika
Kijelző modulok - LCD, OLED, grafikus
Fejlesztő táblák, készletek, programozók
Értékelési és bemutató táblák és készletek
Szűrők
Kondenzátorok táplálása
EMI / RFI szűrők (LC, RC hálózatok)